AQUA MARIS 4Allergy+Clasic, sprej 20ml+30ml

alt text

AQUA MARIS 4Allergy+Clasic, sprej 20ml+30ml - akcijska cena 01.04.-30.04.2019.

stara cena:999,00din

akcijska cena:899,00din

AQUA MARIS 4Allergy+Clasic, sprej 20ml+30ml

Aqua Maris 4Allergy sprej na siguran i efikasan način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podstiče proces regeneracije nosne sluznice. Delovanje:
Aqua Maris 4Allergy sprej sadrži jedinstven molekul ektoina, koji deluje citoprotektivno te smanjuje upale. 100% prirodni sastojak, ektoin se dobija iz mikroorganizama (ekstremofila) koji žive u ekstremno nepovoljnim uslovima (temperatura, pritisak salinitet). Da bi se zaštitili od tih štetnih spoljašnjih dejstava ekstremofili proizvode ektoin.
Ektoin na nosnoj sluznici stvara zaštitni film patentiranog naziva Ectoin®-Hydro-Complex koji sprečava dodir alergena i iritansa sa ćelijama i time ublažava alergijsku reakciju. Alergeni i iritansi ne mogu se približiti sluzokoži nosa i lakše se odstranjuju izduvavanjem nosa. Blago hipertoničan rastvor deluje kao prirodan dekongestiv, a soli iz mora obnavljaju sluznicu. Aqua Maris 4 Allergy sprej preporučuje se za:
Ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa kao što su svrab u nosu, curenje iz nosa, kijanje i začepljenje nosa Negu i zaštitu epitela nosne sluznice usled povećane izloženosti organizma raznim alergenima kao što su polen ili kućna prašina Pogodan za preventivnu upotrebu.
Uobičajen period primene je tokom sezone alergija, ali i pre i posle izloženosti organizma alergenima izvan sezone. Aqua Maris Ektoin sprej za nos je 100% prirodan proizvod. Bez aditiva i konzervansa. Ne izaziva navikavanje.
Sastav:
Ectoin, morska so, voda
Način primene:
Aqua Maris Ektoin 1–2 puta u svaku nozdrvu nekoliko puta dnevno. Trenutno stvara zaštitni film. Mogu ga koristiti deca od najranijeg uzrasta i odrasli. S obzirom na jačinu simptoma može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim antialergijskim proizvodima. Pakovanje: 20ml
AQUA MARIS SPREJ CLASSIC je izotonični rastvor morske soli. Namenjen je osobama, kod kojih je poremećena normalna fiziološka funkcija nosne sluzokože, kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina. AQUA MARIS SPREJ CLASSIC vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sposobnost samoprečišćavanja i normalne produkcije sluzi, koja je štiti od isušivanja i mehaničkih nadražaja (dima, prašine,itd..). Redovnim ispiranjem nosne šupljine, nekoliko puta dnevno, smanjuje se mogućnost infekcije gornjih disajnih puteva.
Preporučuje se:
- Za svakodnevnu higijenu nosa
- Kod osoba sa neprohodnim disajnim putevma, virusnih prehlada i kijavica alergijskog porekla
- Kod suve i nadražene sluzokože, čija je normalna fiziološka funkcija poremećena
- Kod osoba koje su sklone isušivanju sluzokože disajnih puteva, tokom putovanja i boravka u prostorijama sa centralnim grejanjem i klima uređajima
- Neposredno pre upotrebe kapi za nos, kako bi se isprala nosna šupljina i omogućio bolji kontakt leka sa nosnom sluzokožom


*Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda....
Napomena: Trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi bez grešaka.