MegaKid Krill+GLA+D3 2x30 kapsula 1+1 GRATIS

alt text

MegaKid Krill+GLA+D3 2x30 kapsula 1+1 GRATIS - akcijska cena 01.12.- 31.12.2019.

akcijska cena:1.249,00din

MegaKid Krill+GLA+D3 2x30 kapsula 1+1 GRATIS

Omega-3 masne kiseline igraju značajnu ulogu u rastu i razvoju dece. Dnevna nadoknada omega-3 je važna za mozak – fosfolipidi pomažu u transportu omega-3 DHA masnih kiselina preko krvno-moždane barijere. Omega-3 igraju ključnu ulogu u pravilnoj strukturi i funkciji moždanih ćelija, zatim u razvoju mentalnih i kognitivnih funkcija, govoru, učenju, pamćenju i koncentraciji.
Važne su i za oči! Posebnu ulogu igraju u održavanju zdravlja očiju, zbog velike koncentracije omega-3 DHA u mrežnjači. Omega-3 DHA pomaže očima da vide i prilagode se različitim uslovima osvetljenja.
Fosfolipidna prednost
Fosfolipidi su masti koje pomažu da se omega-3 bolje integrišu u ćelijske membrane. S obzirom na to da su naše ćelije izgrađene od istih vrsta lipida, omega-3 iz krilovog ulja u ovom obliku se lakše i efikasnije iskorišćavaju u organizmu. Omega-3 masne kiseline u fosfolipidnom obliku iz krilovog ulja imaju za 40% veću iskorišćenost od omega-3 iz ribljeg ulja! Sadrži holin
Holin je esencijalni nutrijent vitalan za mnoge funkcije u organizmu, kao što su prenos informacija i signala u nervnom sistemu, funkcionisanje jetre i mišića.
Naš organizam ga ne može sintetisati u dovoljnoj količini, zato ga moramo unositi putem hrane. Zovemo ga još i vitamin pamćenja, upravo zbog uloge u prenosu informacija u nervnom sistemu i uticaja na razvoj kognitivnih funkcija, koncentraciju, pažnju, pamćenje. Prirodni antioksidans astaksantin Ovaj prirodni antioksidant daje ulju krila prekrasnu crvenu boju. Kao jedan od najjačih antioksidanata štiti ulje od oksidacije, te dodavanje konzervansa nije potrebno!
GLA
Ulje borača bogat izvor omega-6 (GLA) – priordni lek za ekcem, moćniji od noćurka! Gama-linoleinska masna kiselina (GLA) je omega–6 masna kiselina, koja za razliku od ostalih masnih kiselina iz ove familije, jedina ima protivupalni efekat.
Zahvaljujući svom jakom protivupalnom efektu GLA je prirodni suplement, često korišćen u lečenju ekcema. Vitamin D3
Vitamin D3 je dobro poznat svim roditeljima! Važan je, ne samo za zdrave kosti i zubiće, već i zato što svojim jakim protivupalnim dejstvom sprečava nastanak alergija, atopijskog dermatitisa, ekcema i naravno, jača imunitet! Male, ali moćne kapsule
Ulje krila pruža efikasnije rešenje u najmanjim kapsulama namenjenim deci! To je upravo zahvaljujući fosfolipidima koji čine hranjive sastojke krilovog ulja efikasnijim i stabilnijim.
Velika količina može da stane u malu kapsulu!
Ako dete pregrize kapsulicu osetiće ukus nalik na škampe. Većina dece voli ovaj ukus! Lako se podnosi. Lako se vari u stomaku!
Nema više ribe. Mnoga deca povezuju uzimanje omega-3 sa nelagodom i neprijatnim ukusom. Kada probaju ulje krila promene mišljenje. Fosfolipidi se jako dobro mešaju sa vodom, tako da se krilovo ulje meša sa sadržajem želuca i ne ostaje na površini – nema mučnine i refluksa.


*Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda....
Napomena: Trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi bez grešaka.