MARISOL ISOTONIC, 50ml

alt text

MARISOL ISOTONIC, 50ml - povoljna cena 01.09.- 30.09.2019.

povoljna cena

MARISOL ISOTONIC, 50ml

Marisol isotonic sprej rastvor za nos je izotonični rastvor morske soli. Namenjen je osobama kod kojih je poremećena normalna fiziološka funkcija nosne sluzokože, kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina. Marisol isotonic rastvor vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sposobnost samoprečišćavanja i normalne produkcije sluzi koja je štiti od isušivanja i mehaničkih nadražaja (dima, prašine, itd.).
Redovnim ispiranjem nosne šupljine, nekoliko puta dnevno, smanjuje se mogućnost infekcije gornjih disajnih puteva.
- Kada koristiti Marisol isotonic sprej rastvor za nos?
- Za svakodnevnu higijenu nosa
- Kod osoba sa neprohodnim disajnim putevima, virusnih prehlada i kijavica alergijskog porekla
- Kod suve i nadražene sluzokože čija je normalna fiziološka funkcija poremećena
- Kod osoba koje su sklone isušivanju sluzokože disajnih puteva, tokom putovanja i boravka u prostorijama sa centralnim grejanjem i klima uređajima
- Neposredno pre upotrebe kapi za nos, kako bi se isprala nosna šupljina i omogućio bolji kontakt leka sa nosnom sluzokožom.
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, odnosno medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.
PRAVILNIK O NACINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA (''Sl. Gl. RS", br.79/2010) MOŽETE POGLEDATI OVDE.*Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda....
Napomena: Trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi bez grešaka.