MULTILAC SYNBIOTIK, 10kapsula

alt text

MULTILAC SYNBIOTIK, 10kapsula - akcijska cena 01.08.-31.08.2019.

cena:449,00din

akcijska cena:409,00din

MULTILAC SYNBIOTIK, 10kapsula

MULTILAC je nov sinbiotik koji sadrži probiotsku komponentu - 9 izolovanih sojeva živih kultura probiotskih bakterija i prebiotsku komponentu - oligofruktozu.
Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji inkapsuliranja MURE (Multi Resistant Encapsulation), probiotske bakterije koje se nalaze u MULTILAC kapsulama imaju veću otpornost na niske pH vrednosti želudačnog soka, žučne soli i digestivne enzime. Ovo im pomaže da se adaptiraju i prežive u lumenu creva, kao i da održe svoju visoku biološku aktivnost. Živi sojevi probiotskih bakterija obnavljaju i održavaju ravnotežu gastrointestinalne mikroflore, dok je prebiotski sastojak MULTILAC kapsula izvor energije neophodne za rast probiotskih bakterija, omogućavajući njihovu produženu aktivnost u gastrointestinalnom traktu. Bakterijski sojevi koji se nalaze u MULTILAC kapsulama razlažu laktozu do jednostavnih šećera, što je korisno za osobe sa nedostatkom laktaze, koje su netolerante na mleko i mlečne proizvode.
MULTILAC kapsule ne sadrže mleko i kazein, te su zato bezbedne za osobe koje su alergične na ove proizvode
Zahvaljujući svojim osobinama MULTILAC se posebno preporučuje za vreme i nakon terapije antibioticima, kao pomoć kod poremećaja funkcionisanja creva (npr. opstipacija i dijareja različitog porekla) i u periodima povećane osetljivosti na infekcije.


*Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda....
Napomena: Trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi bez grešaka.