MIOCYSTINN, 20 kesica

alt text

MIOCYSTINN, 20 kesica - akcijska cena 01.01.- 31.01.2019.

stara cena:1.269,00din

akcijska cena:1.153,00din

MIOCYSTINN, 20 kesica

MIOCYSTINN je dijetetski suplement koji predstavlja dobro izbalansiranu formulaciju sa mio-inozitolom i folnom kiselinom čijom se primenom obezbeđuju potrebne količne obe supstance.
Zašto MIOCYSTINN?
- Uspostavlja hormonsku ravnotežu
- Reguliše menstrualni ciklus
- Poboljšava sazrevanje folikula i kvalitet oocita
- Povećava plodnost
- Smanjuje hiperandogenizam
- Smanjuje insulinsku rezistenciju
- Bez neželjenih efekata
Kako deluje MIOCYSTINN?
Mio-inozitol je ključni sekundarni glasnik, primarna komponenta ćelijske membrane fosfolipida i uključen je u brojne biološke procese. On povećava osetljivost ciljnih organa na insulin čime se smanjuje nivo šećera u krvi. Na taj način se regulišu mnogi neprijatni simptomi PCOS-a. Zahvaljujući dejstvu mio-inozitola smanjuje se nivo testosterona, a povećava se broj ovulacija i plodnost. Pored toga, on razlaže masti i snižava nivo holesterola u krvi, ali i povećava osetljivost receptora na serotonin, pa ima pozitivan uticaj na raspoloženje.
Druga komponenta preparata, folna kiselina, spada u vitamine grupe B i smatra se da reguliše infertilitet kao jednu od posledica postojanja PCOS-a. Pored toga, folna kiselina smanjuje nivo homocisteina koji je povezan sa različitim bolestima kardio-vaskularnog sistema i hiperinsulinemijom. Redovan unos je preporučen svim ženama koje žele da zatrudne, trudnicama i onima koje boluju od PCOS i metaboličkog sindroma.


*Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda....
Napomena: Trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi bez grešaka.