COLDREX MaxGrip, 5 kesicaa

alt text

COLDREX MaxGrip, 5 kesica - povoljna cena 01.03.- 31.03.2019.

povoljna cena

COLDREX MaxGrip, 5 kesica

Coldrex MaxGrip šumsko voće sa mentolom, prašak za oralni rastvor.
Terapijske indikacije
Kratkotrajno olakšavanje simptoma gripa, groznice, drhtavice i prehlade uključujući glavobolju, bol zbog zapaljenja grla, druge vrste bolova, kongestiju nosa, sinuzitis i bolove udružene sa sinuzitisom, kao i akutnu nazalnu kijavicu.
Doziranje i način primene
Uputsvo za upotrebu
Isprazniti sadržaj jedne kesice u šolju. Dopuniti do pola veoma toplom vodom. Promešati dobro dok se ne rastvori. Po potrebi dodati hladnu vodu i šećer po želji.Preporučena doza i raspored doziranja Odrasli (uključujući i starije osobe) i deca starija od 12 godina:
Jednu kesicu uzimati na svakih četiri do šest sati kada je potrebno, do najviše 4 kesice tokom 24 sata. Lek ne primenjivati duže od sedam dana u kontinuitetu bez medicinskog nadzora. Lek je namenjen za oralnu primenu kod odraslih (uključujući i starije osobe) i dece starije od 12 godina. Preporučena doza se ne sme prekoračiti.
Treba koristiti najnižu moguću dozu za postizanje dejstva.
Kontraindikacije
Poznata preosetljivost na aktivne supstance ili na bilo koju od pomoćnih supstanci navedenih u odeljku 6.1. Istovremena upotreba sa drugim simpatomimetski dekongestivima.
Feohromocitom.
Glaukom zatvorenog ugla.
Oštećenje funkcije jetre ili teško oštećenje funkcije bubrega, hipertenzija, hipertireoidizam, dijabetes, oboljenje srca.
Pacijenti koji uzimaju triciklične antidepresive ili beta blokatore i pacijenti koji uzimaju ili su unutar poslednjih 14 dana uzimali inhibitore monoamonoksidaze (MAO I) (videti odeljak 4.5). Lek ne treba davati deci mlađoj od 12 godina, osim ako to ne savetuje lekar.
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, odnosno medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom, ili farmaceutom.
PRAVILNIK O NACINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA (''Sl. Gl. RS", br.79/2010) MOŽETE POGLEDATI OVDE.


*Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda....
Napomena: Trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi bez grešaka.