ALTAL/TIMAL/PRIMAL sirup, 200ml

alt text

ALTAL/TIMAL/PRIMAL sirup, 200ml - akcijska cena 01.03.-31.03.2019.

stara cena:389,00din

akcijska cena:353,00din

ALTAL/TIMAL/PRIMAL sirup, 200ml

ALTAL – POMAŽE KOD SUVOG KAŠLJA
Altal sirup sadrži biljne sastojke koji daju pozitivne rezultate u smirivanju suvog kašlja praćenog promuklošću i peckanjem u grlu.
Biljne sluzi iz korena belog i cveta crnog sleza mogu da spreče nastanak nadražaja na kašalj, tako što formiraju zaštitni sloj koji sprečava kontakt površine sluzokože sa iritirajućim agensima.
Bosiljak, zahvaljujući ulju eugenola koje sadrži, tradicionalno se koristi u ublažavanju upale sluzokože disajnih puteva.
TIMAL – POMAŽE KOD ISKAŠLJAVANJA
Timal sadrži biljne ekstrakte koje olakšavaju iskašljavanje i smiruju upalne procese na sluzokoži disajnih puteva.
Timijan podstiče izlučivanje sluzi iz bronhija, olakšava iskašljavanje nakupljenog sekreta i deluje antimikrobno. Tečni ekstrakt jagorčevine razređuje viskozni sekret i olakšava njegovo iskašljavanje.
Bosiljak, zahvaljujući ulju eugenola koje sadrži, tradicionalno se koristi u ublažavanju upale sluzokože disajnih puteva.
Šipurak je bogat i esencijalni izvor vitamina C, koji je nezamenljiv u odbrambenim reakcijama organizma.
PRIMAL – POMAŽE KOD SVIH VRSTA KAŠLJA
Primal sirup sadrži biljne ekstrakte koje deluju na uporan kašalj, pomažu iskašljavanje i utiču na smirivanje upale sluzokože disajnih puteva.
Jagorčevina pospešuje izlučivanje sluzi iz bronhija, razređuje gust bronhijalni sekret, olakšava disanje i iskašljavanje.
Koren belog sleza svojim sluznim komponentama umiruje nadraženu sluzokožu, oblažući je i sprečava njen kontakt sa iritirajućim agensima.
Etarsko ulje iz cveta kamilice, azulen, deluje na smirivanje upalnih procesa u sluzokoži bronhija. ** Napomena: cena se odnosi na jedan od ponuđenih sirupa.


*Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda....
Napomena: Trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi bez grešaka.