FLOGOCID mast, 50g/20g

alt text

FLOGOCID mast, 50g/20g - akcijska cena 01.11.- 30.11.2019.

stara cena:434,28/227,04din

akcijska cena:394,80/206,04din

FLOGOCID mast, 50g/20g

Flogocid mast u svom sastavu ima kompleks enzima u puferskom rastvoru, bornu kiselinu, etarsko ulje lavande, beli vazelin, bezvodni lanolin, holesterol, tečni parafin, eterična ulja poljskog cveća.
Dejstvo:
Aktivne komponente u sastavu masti izazivaju nespecifičnu imunološku reakciju na mestu primene. Na ovaj način pojačava se imunološki sistem same ćelije i stvaraju se odbrambene supstance koje se efikasno suprotstavljaju uzrocima infekcije. Ovim postupkom ublažava se i sprečava dalji razvoj promena koje nastaju na koži i sluzokoži. Aktivne komponente naime, deluju protiv upale, ublažavaju sve neprijatne simptome koji se javljaju na koži i sluzokoži, pokreću regeneraciju oštećenog tkiva i utiču na brže zarastavnje rana.
Primena:
Flogicid mast se koristi pri upalnim procesima na koži i sluzokoži kao što su akne, bubuljice, urasle dlake, urasli nokti, ekcemi, oderotine, ojedi, svrab. takođe pomaže i kod rana koje teže zarastaju, kod flegmona, inficiranih vlažnih ekcema, otoka limfnih žlezda, opeklina i ozeblina, čireva, furunkula, fistula i upala sluznica usne šupljine.
Svoju primenu Flogocid mast pronašla je i kod problema sa hemoroidima. Veoma bolne iritacije na koži nastale kao rezultat dugotrajnog ležanja, poput dekubitisa, bivaju uspešno smanjene i otklonjenje uz pomoć masti Flogocid.


*Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda....
Napomena: Trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi bez grešaka.