ImunEffect, 30 kapsula

alt text

ImunEffect, 30 kapsula - akcijska cena 01.11.-30.11.2019.

stara cena:799,00dn

akcijska cena:715,00din

ImunEffect, 30 kapsula


Proizvod je optimalnog sastava za jačanje imuniteta, koji na izbalansiran način kombinuje 4 aktivne komponente: beta glukan, vitamina C, cink i bioflavonoide, pomaže u jačanju prirodnog odbrambenog sistema ljudskog organizma i time štiti organizam od bolesti.
Preporučuje se upotreba:
- Tokom trajanja bolesti za brži oporavak
- Osobama sa oslabljenim imunitetom za prevenciju bolesti
Beta glukan je prirodni polisaharid koji ima sposobnost da poboljša odbrambenu reakciju organizma na viruse, bakterije i parazite. U organizmu stimuliše veoma važne ćelije imunog sistema – makrofage, čija je uloga da pronađu i unište sve uzročnike infekcije. Ima visok bezbednosni profil, nije toksičan i ne stvara zavisnost. Rezultat delovanja beta glukana je odbrambeni sistem visokih performansi. Cink jedan od najmoćnijih antioksidanasa koji, zajedno sa vitaminom C, pomaže u sprečavanju infekcija i ubrzava oporavak od bolesti. Organizam ne može sam da ga stvara, pa se mora unositi putem hrane. Poseduje snažno antimikrobno i antivirusno dejstvo, a posebno se preporučuje kao preventiva u sezoni respiratornih infekcija.
Bioflavonoidi su supstance biljnog porekla koje se nalaze u gotovo svim biljnim ćelijama. Ispoljavaju snažno antioksidantno dejstvo, pa efikasno jačaju imuni sistem i brane organizam od infekcije. Svoj efekat najbolje ispoljavaju u kombinaciji sa vitaminom C, jer deluju sinergijski. Bioflavonoidi deluju i kao protektori vitamina C, štite ga od oksidacije, povećavaju njegovu apsorpciju i efikasnost. Vitamin C je hranljiva materija rastvorljiva u vodi, vitamin neophodan za održanje fizičkog zdravlja i života uopšte. Stalan unos vitamina C pomaže organizmu da se lakše i brže izbori sa prehladom, gripom i drugim infekcijama respiratornih puteva Efikasnost svih sastojaka se povećava njihovom istovremenom primenom, što pojačava imuni odgovor i do četiri puta!


*Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda....
Napomena: Trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi bez grešaka.