DUOBIOTIC, 10kesica

alt text

DUOBIOTIC, 10kesica - akcijska cena 01.10.- 31.10.2018.

stara cena:449,00din

akcijska cena:390,00din

DUOBIOTIC, 10kesica

Pomoć u očuvanju zdrave crevne flore
DuoBiotic PROBIOTIK + PREBIOTIK
• visoka koncentracija probiotika
• doprinosi uspostavljanju balansa crevne mikroflore
• pomaže u regulisanju rada creva i varenja
DuoBiotic® sadrži i probiotik i prebiotik. DuoBiotic® kapsule se dobijaju patentiranim procesom mikroenkapsulacije kulture kvasca, koji omogućava maksimalnu zaštitu Saccharomyces boulardii prema želudačnoj kiselini, veliku bioraspoloživost živih organizama u crevima i postizanje brzog efekta.Probiotička kultura Saccharomyces boulardii, u sastavu ovog preparata je, za razliku od bakterijskih kultura koje se najčešće koriste kao probiotici, prirodno otporna na kiselu sredinu želuca. Prebiotici nisu živi mikroorganizmi, već nesvarljivi ugljeni hidrati koji služe kao hrana „dobroćudnim“ bakterijama u debelom crevu. Biljnog su porekla i omogućavaju bolji rast i veću aktivnost korisnih bakterija. DuoBiotic® se preporučuje odraslima i deci starijoj od 3 godine: kod poremećene funkcije creva, osobama sa lošim navikama u ishrani, osobama koje su pod stalnim stresom.
DuoBiotic® pospešuje funkciju creva i reguliše varenje, pomaže u održanju zdrave mikroflore creva i ponovno uspostavlja prirodni sastav narušene mikroflore, učestvuje u jačanju imuniteta i povoljno utiče na zdravlje organizma.
Sastav: jedna kapsula sadrži 5 milijardi žive probiotičke kulture kvasca Saccharomyces boulardii i 250 mg prebiotika Inulina.
Pakovanje: 10 kapsula
Način upotrebe: odrasli i deca starija od 3 godine 1 do 2 kapsule dnevno


*Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda....
Napomena: Trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi bez grešaka.