Milupa 6+ više vrsta

alt text

Karakteristike

Nutritivne potrebe zavise od životne faze bebe. Odojčadi je potrebno znatno više energije po kilogramu telesne mase nego odraslima. U prvim mesecima odojčad ne zahtevaju raznovrsnost u svojoj ishrani, a njihove nutritivne potrebe svedene su na jednostavnu hranu: majčino mleko ili odgovarajuću mlečnu formulu i vodu.
Međutim, u uzrastu od navršenih 4 do 6 meseci (između 17. i 26. nedelje života) ovo više nije dovoljno, zbog povećanog zahteva u kalorijama, vitaminima i mikroelementima (gvožđe, cink i dr.). U ovoj fazi, razvoj sistema za varenje i neuromišićnog sistema dostigao je takav nivo, da beba može da prihvati, žvaće i guta čvrstu hranu i polako dolazi vreme za prihvatanje i druge hrane osim mleka. Uvođenje dopunske čvrste hrane je postepen proces, a vreme uvođenja određuje se individualno za svako dete i zavisi od njegovog razvoja. Neke bebe pokazuju entuzijazam za novim ukusima i deluje da im se sve dopada, a neke su probirljive i nisu baš mnogo zainteresovane za nove ukuse.
Od 6. meseca pa na dalje, Vaša beba će pokazati više interesovanja za ono što se dešava oko nje i vreme je da proba nove ukuse!
Milupa nudi niz balansiranih žitarica, dobijenih kombinacijom celih zrna žitarica ili voća i mleka, koje su specijalno prilagođene uzrastu bebe i obezbeđuju hranljive sastojke neophodne za zdrav rast i razvoj. Pored mlečnih žitarica Milupa portfolio obuhvata i nemlečne BIO žitarice, koje ne sadrže mleko, a takođe će zadovoljiti ukus Vaše bebe.
Seba med je jedan od lidera u proizvodnji preparata za negu kože. Proizvodi sadrže visokokvalitetne aktivne sastojke koji hrane i čiste kožu, čuvajući pri tom njen prirodan izgled. Na više od 120 naučnih istraživanja je testirana visoka efikasnost svih Seba med proizvoda, čime je dokazano da je Seba med pravi izbor za osetljivu i problematičnu kožu.
Sebamed dečji šampon
- Za osetljivo teme i meku kosu beba i dece od rođenja do adolescencije
- Blaga formula 100% bez sapuna i alkalija
- Štiti od isušivanja
- Pakovanje: 150ml


*Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda....
Napomena: Trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi bez gresaka