Immuno GD poly 60caps

alt text

Karakteristike

Immuno GD-poly je potpuno prirodni preparat koji reguliše aktivnost imunog sistema štiteći organizam od mnogih oboljenja. Immuno GD-poly kapsule sadrže ekstrakt gljive Ganoderma lucidum sa preko 200 biološki aktivnih supstanci: polisaharidi, triterpeni, organski germanijum, nukleozidi, aminokiseline, sterolna jedinjenja.
Brojna pretklinička i klinička istraživanja su pokazala imunomodulatorno dejstvo ovih bioaktivnih jedinjenja. Upravo zbog imunomodulatornog dejstva Immuno GD-poly kapsule imaju sposobnost finog i preciznog podešavanja imunog odgovora. U stanjima smanjene aktivnosti imunog sistema povećavaju imuni odgovor, dok u stanjima prenaglašenogneog imunog odgovora, snižavaju imunu aktivnost.
Immuno GD-poly pomaže kod:
- Alergija
- Infekcija
- Oštećenja jetre
ODBRANA OD INFEKCIJA
Immuno GD-poly je potpuno prirodni preparat koji pomaže da se pojača imunitet, spreči grip i prehlada i kontrolišu hronične virusne infekcije: HERPES, KOKSAKI, CITOMEGALOVIRUS, MONONUKLEOZA, HEPATITIS i dr. Kada organizam dođe u susret sa virusom ili bakterijom, polisaharidi iz preparata Immuno GD-poly povećavaju broj ćelija imunog sistema, tako da one mnogo brže prepoznaju virus i bakteriju, vezuju ih za sebe i uništavaju. Samim tim smanjuje se mogućnost nastanka infekcije i bolesti. Immuno GD-Poly je dijetetski suplement koji je detaljno proučen i bezbedan za upotrebu.
SPREČAVA ALERGIJE
Immuno GD-poly je potpuno prirodan preparat koji regulacijom imunog odgovora pomaže da se spreči pojava alergije i ukoliko se alergija javi, pomaže da se uklone tegobe (gušenje, kijanje, peckanje u grlu, curenje vodenastog sekreta iz nosa, crvenilo i svrab očiju). Immuno GD-poly sadrži preko 200 bioaktivnih supstanci medicinske pečurke Ganodermae lucidum koje regulišu i balansiraju reakciju organizma na uzročnike alergije. Immuno GD-poly je JEDINI preparat koji je dodatno obogaćen polisaharidima, koji uz triterpene i organski germanijum najsnažnije deluju protiv alergije.
OZDRAVLJENJE JETRE
Immuno GD-poly se preporučuje i osobama sa oštećenjem jetre, nastalim usled delovanja različitih faktora (hemijskim, fizičkim, biološkim i ostalim agensima). Immuno GD-poly deluje na obnavljanje funkcije i oporavak ćelija jetre. Dodatno je obogaćen polisaharidima koji ubrzavaju “ čišćenje “ jetre od svih toksičnih materija. Polisaharidi deluju na ozdravljenje plemenitih ćelija jetre, podstiču enzimske sisteme jetre (citohrom p450, superoksid dismutazu), a smanjuju aktivnost enzima koji stimulišu stvaranje fibroznog tkiva u jetri. Na ovaj način, Immuno GD-poly pomaže ozdravljenju jetre, očuvanju njene građe i funkcije i sprečava dalja oštećenja.


*Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda....
Napomena: Trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi bez gresaka